Tijdens de Schokkerdag 2015 presenteerde Bruno Klappe, erelid èn lid van verdienste van de Schokkervereniging vanwege zijn niet aflatende werk aan het beschrijven van de geschiedenis van Schokland en de Schokkers, zijn nieuwste boek Schokker Portretten. Het materiaal daarvoor is grotendeels al eens gepubliceerd in één van de bijna honderd afleveringen van Het Schokker Erf, maar is nu op een overzichtelijke en prettig leesbare vorm bijeengebracht in één kloeke bundel.

Het boek vond direct gretig aftrek onder de aanwezige Schokker nazaten die onmiddellijk hun eigen 'roots' gingen uitpluizen. Geïnteresseerden in genealogie van Schokkers verwijzen we ook graag naar de Facebookpagina van de Schokkervereniging, waar Bruno tegenwoordig regelmatig nieuwe foto's met beschrijving publiceert. U kunt daar ook gemakkelijk op reageren en vragen stellen!