Het bestuur heeft zich gebogen over een nieuwe datum voor de algemene ledenvergadering, die door de lockdown in januari niet kon worden gehouden.
Voorlopig staat zaterdag 28 mei als nieuwe datum hiervoor genoteerd.
Op de volgende bestuursvergadering, 16 april, worden de knopen over deze ALV en de Schokkerdag doorgehakt.
We hebben dringend nieuwe bestuursleden nodig. Op de vorige vergadering is Mark Kwakman aangeschoven, formeel blijft hij aspirant-bestuurslid tot de bevesting tijdens een ALV.
Nadat Bert van Emmerloot onverwachts moest afhaken is nu Jan Meijer geveld door een hartinfarct. Op aanraden van zijn arts is hij direct gestopt als bestuurslid.
Zo blijven er nu nog drie officieel benoemde bestuursleden over, waarvan er twee eind dit jaar reglementair moeten aftreden en de derde om andere redenen afhaakt. Wie o wie komt ons bestuur versterken?

Leer meer

Ik begrijp het!