Het bestuur van de Schokkervereniging wenst iedereen een gelukkig 2019 toe.
Veel leden hebben op zaterdag 12 januari onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst bezocht op Schokland in het restaurant bij het museum.

Daar vond eerst de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Alle stoelen waren bezet en de kapstok bezweek bijna onder het gewicht van de vele natte jassen, het was hondeweer.
Het Kamper Schokkerkoor zong zoals gebruikelijk in het kerkje. Daarna was er een informeel en heel gezellig samenzijn, met een drankje, in het restaurant.

Heeft u ook goede voornemens voor 2019? Staat daar ook iets bij over ons, zoals het aanbrengen van een nieuw lid uit uw familie- of relatiekring...?? Zie Lidmaatschap

Leer meer

Ik begrijp het!