Het bestuur van de Schokkervereniging is sinds de algemene ledenvergadering tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 13 januari 2018 als volgt samengesteld:

Henk van Heerde Voorzitter: Henk van Heerde, D. van Bourgondiëstraat 33, 8325 GG Vollenhove (tel. 0527-243616), tevens hoofdredacteur Schokker Erf.  E-mail: voorzitter<at>schokkervereniging.nl.
Zie ook:  Even voorstellen: Henk van Heerde

Jan Kwakman• Secretaris: Jan Kwakman, G. van Rhenenlaan 6, 8325 EX Vollenhove (tel. 0527-243291). E-mail: secretaris<at>schokkervereniging.nl.
Zie ook: Even voorstellen: Jan Kwakman

• Jos KomenPenningmeester en ledenadministratie: Jos Komen, Olsterweg 1d, 7431 EH Diepenveen (tel. 06-54632617). E-mail: penningmeester<at>schokkervereniging.nl.
Zie ook: Even voorstellen: Jos Komen

• Wim KonterBestuurslid / vice-voorzitter: Wim Konter, Lammergors 33, 4761 VH Zevenbergen (tel. 0168-335412). E-mail: wim.konter<at>schokkervereniging.nl.
Zie ook: Even voorstellen: Wim Konter

Bert van EmmerlootBestuurslid / realiacommissaris: Bert van Emmerloot, 's-Gravendijkdreef 1, 1103 SE Amsterdam (tel. 06-48175863).  E-mail: bert.vanemmerloot<at>schokkervereniging.nl.
Zie ook: Even voorstellen: Bert van Emmerloot

Bestuurslid / technisch beheerder website: Patrick Goosen, Roedestraat 117, 1445 ER Purmerend. E-mail: patrick<at>goosen.nu. Zie ook: Goosen, Patrick (1965)

Leer meer

Ik begrijp