Enquête Schokkervereniging

In 2020 bestaat de Schokkervereniging 35 jaar. Daar willen wij bij stilstaan. Maar misschien hebt u ook een idee over hoe dit te herdenken.
Dit is een korte enquête die wij willen gebruiken de diensten van de Schokkervereniging te verbeteren. Mocht u nog aanvullingen hebben dan kunt u gebruik maken van het opmerkingen veld. Namens het bestuur, dank uw wel.
Ongeldige invoer

Dit zijn algemene vragen over de website:
Ongeldige invoer

Dit zijn algemene vragen over het Schokker Erf:

Leer meer

Ik begrijp het!